top of page

JOUW ANTWOORD IS JUIST!

Lid worden

​Lid zijn van een verenging zoals de Flora Band Orkesten is een unieke ervaring. Je sluit je aan bij een hechte ‘familie’ vol muzikanten, die hun hobby met passie en plezier uitoefenen. Ben jij een muzikant in hart en nieren of wil je dit worden? Kom kijken bij een repetitie van één van de orkesten en word lid! Alle repetities vinden plaats in ons clubgebouw ‘de Kazerne’, Waardlaan 1a te Rijnsburg.

 

  • Op maandagavond repeteert Flora Brass. Dit orkest bestaat momenteel uit 25 mannen én vrouwen in de leeftijd vanaf 18 jaar. De repetitie duurt van 20.00 tot 22.15 uur.

  • Op woensdagavond repeteert Show, Marching- en Concertband Flora Band. Deze groep enthousiaste muzikanten bestaat nu uit 40 mannen én vrouwen tussen de 15 en 55 jaar. De repetitie duurt van 20.00 tot 22.15 uur. De zaterdag staat verder in het teken van de mars-/show repetitie of een optreden.

  • Op donderdagavond repeteert Show- en Marchingband Jong Flora Band. De Jong Flora Band bestaat uit 30 jongens en meisjes, en dan tellen we de leerlingen niet mee, die vol enthousiasme samen mooie muziek maken. De jongens en meisjes zijn tussen 8 en 15 jaar, maar je kunt al vanaf 5 jaar lid worden! De repetitie vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur. De lessen vinden meestal op maandag, woensdag of donderdagmiddag plaats. Klik hier voor meer informatieDe zaterdag staat verder in het teken van de mars-/show repetitie of een optreden.

  • Om de week repeteert Just4Fun op de vrijdagavond, dit orkest bestaat uit 25 man vanaf de leeftijd van 18 jaar.

 

Vul onderstaand contactformulier in om in contact te komen en meer informatie te krijgen over een lidmaatschap bij één van de Flora Band orkesten. U bent dus niet direct lid als u het formulier invult.

Bericht ontvangen!

Flora Band

Open avond Jong Flora Band

Ben jij op bezoek bij de Jong Flora Band geweest? Of kon je juist niet en wil je graag langs komen? Of heb je de Jong Flora Band gezien tijdens een van de optredens en wil je dat ook? Of wil jij ook in Ahoy optreden? Kom dan naar de naar de open repetitie avond van de Jong Flora Band op 9 maart! Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom in ons verenigingsgebouw de Kazerne’, Waardlaan 1a te Rijnsburg.

 

Zien we je dan? Gezellig!

bottom of page