Valentijnsconcert Flora Brass met mooi afscheid


Afgelopen zaterdag, 13 februari vond in Brasserie de Burgt in Rijnsburg het inmiddels traditionele Valentijnsconcert plaats. Het concert, georganiseerd door Flora Brass Rijnsburg, stond zoals de titel al verraadt, volledig in het teken van de liefde. Samen met coverband Casual Company en zangeres Gerlinde Vliegenthart werd er een zeer gevarieerd programma gebracht.

De zaal was goed gevuld, hier en daar werd zelfs een stoeltje bijgeplaatst en wat jonge benen bleven achterin lekker staan met een glas in de hand. Om beurten maar ook in verschillende samenstellingen gezamenlijk brachten de drie gezelschappen nummers als ‘I Wish’, ‘Goodbye To Love’ en ‘Don’t Go Breaking My Heart’. Carolien van Egmond presenteerde het programma en verrastte ons allen met een prachtig gedicht, van de hand van een van de muzikanten, ter gelegenheid van het afscheid van dirigent René Mulders. Na bijna tien jaar dirigent te zijn geweest van Flora Brass, was dit Valentijnsconcert zijn laatste optreden met zíjn muzikanten. Hij kreeg hierbij ook een prachtig cadeau overhandigd, een schilderij van de hand van de Rijnsburger Jasper van Delft, die ook nog eens muzikaal leider is van Casual Company.

Al met al was het een zeer muzikale avond waar een ieder die hieraan mee heeft gewerkt met volle tevredenheid op kan terug kijken.

#FloraBrass

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven