Nieuwe show voor Flora Band én Jong Flora Band


Een spannend nieuw seizoen voor twee van de drie Flora Band orkesten uit Rijnsburg; zowel Jong Flora Band als Show-, Marching- en Concertband Flora Band zijn van start gegaan met hun nieuwe show.

Bij Jong Flora Band zit de show er goed in. Zij hebben hun eerste optreden voor publiek er zelfs al opzitten. Met hun Disney-show, getiteld ‘A World of Disney’, nemen de jonge muzikanten het publiek mee op een heerlijke herkenbare tocht langs alle Disney klassiekers. Aladdin, The Lion King, Jungle Book, de mannen van Jong Flora Band spelen het allemaal. ‘A World of Disney’ is geschreven voor Michel de Haas. Dirigent Gerben Kralt heeft de muziek met de jongens ingestudeerd. Slagwerkpartijen zijn geschreven en ingestudeerd door eigen slagwerkinstructeur Robert van den Bosch. De choreografie is van de hand van Peter Schoneveld. Jong Flora Band hoopt het publiek met dit feest van herkenning te entertainen en hoopt op vele taptoes te mogen laten zien wat zij als volwaardig jeugdorkest in huis hebben.

Bij Show-, Marching- en Concertband Flora Band staat het product in de grondverf. Met hun nieuwe show gaat de Flora Band terug naar hun roots: het Verenigd Koninkrijk. Wie Flora Band zegt, zegt Engeland. In hun uniform, hun trots, hun stijl en hun uitstraling, in alles zie je bij de mannen van Flora Band de Engelse stijl die hen zo eigen is. In hun nieuwe show, kort en krachtig getiteld ‘Britain’, neemt de Flora Band het publiek mee op een muzikale reis langs de vier landen van het Vereniging Koninkrijk. Populair, klassiek, hymnes en filmmuziek, alle muzikale invloeden vanuit Engeland, Schotland, Ierland en Wales komen aan bod. Arrangeur is René Leckie, de choreografie zal komen van de hand van René Ranzijn.

--- english version ---

An exciting new season for two of the three Flora Band orchestras from Rijnsburg; as well Young Flora Band and Show, Marching- Band and Concert Flora Band have launched their new show.

The Young Flora Band already had their first public performance. With their Disney show, entitled "A World of Disney," the young musicians take the audience on a delightful journey through all recognizable Disney classics. Aladdin, The Lion King, Jungle Book, the men of Young Flora Band play it all. 'A World of Disney "is written by Michel de Haas. Conductor Gerben Kralt rehearsed the music with the boys. Percussion parties written and rehearsed by own percussion instructor Robert van den Bosch. The choreography is the work of Peter Schoneveld. Young Flora Band hopes to entertain the audience with their music at tattoos national and international.

With their new show Flora Band goes back to their roots: the UK. Who says Flora Band says England. In their uniforms, their pride, their style and their appearance, in everything you see to the men of Flora Band English style that is so characteristic of them. In their new show, entitled 'Britain', the Flora Band will take the audience on a musical journey through the four countries of the Association Kingdom. Popular, classical, film music and hymns, all the musical influences from England, Scotland, Ireland and Wales are dealt with. Arranger René Leckie, the choreography will come from the hand of René Ranzijn.


#JongFloraBand #FloraBand