Gift uit Wensenfonds Rabobank Katwijk – Leiden


Op maandagavond 29 februari mocht de Jong Flora Band Rijnsburg vanuit het Wensenfonds van Rabobank Katwijk – Leiden het prachtige bedrag van €4000,- ontvangen. De Jong Flora Band heeft dit gekregen voor de aanschaf van nieuwe troms.

De Jong Flora Band had zich aangemeld omdat de oude, huidige troms, waarmee de jongens op straat lopen te zwaar en te log zijn. Met nieuwe troms kunnen de ruggen van de jongens gespaard blijven en kunnen ook de jongere, kleinere muzikanten op straat mee lopen. Dankzij deze donatie kan deze wens gerealiseerd worden.

De afgelopen weken hebben veel mensen gestemd op deze wens van de Jong Flora Band. Via deze weg worden deze mensen daarvoor zeer hartelijk bedankt. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar Rabobank Katwijk – Leiden. Dankzij hen lopen onze jongens tenslotte binnenkort met mooie, lichte troms op straat!

Op zondag 6 maart kunt u om 18.30 een kort verslag en sfeerimpressie bekijken op Unity TV (Ziggo Kanaal 40).


#JongFloraBand

11 weergaven0 opmerkingen