Anjeractie Flora Band orkesten!In de week van 29 mei tot en met 4 juni doen de leden van de Flora Band orkesten weer mee aan de Anjeractie! Van het opgehaalde geld gaat 50% naar cultuur en natuur in de regio en 50% direct naar de eigen clubkas. Nieuwe uniformen, nieuwe instrumenten en de opleiding van onze muzikanten; er is altijd een goed doel! Naast de collecte aan de deur is het nu ook mogelijk online een donatie te doen. Hiervoor gaat u naar de speciale actiepagina van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Helpt u mee?


#FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen

18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

           2231 NA Rijnsburg

Sponsorkliks

© 2021 by Flora Band

Sponsoren

1/39

Privacy Policy