Open repetitieweek Flora Band orkesten


In de week van 30 mei tot en met 4 juni houden alle drie de Flora Band orkesten, ter gelegenheid van de Week van de Amateurkunst, open repetities. Afgelopen zaterdag, 28 mei, werd de Week van de Amateurkunst al geopend in Rijnsburg. Alle leden van alle orkesten uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg speelden samen het nummer ‘In ’t Oog, uit ’t Hart’, speciaal geschreven voor deze gelegenheid. Aansluitend vond Taptoe Rijnsburg plaats, waar u alle drie de Flora Band orkesten hebt kunnen zien.

Spreekt muziek maken u of jij ook aan en wil je wel eens een kijkje achter de schermen nemen? Dan is deze week dé kans! Hieronder ziet u een overzicht van de repetities van deze week! Graag tot dan!

Maandag 30 mei: Flora Brass, van 20.00 tot 22.15 in clubgebouw ‘De Kazerne’, Waardlaan 1a te Rijnsburg.

Woensdag 1 juni: Flora Band, van 20.00 tot 22.15 in clubgebouw ‘De Kazerne’, Waardlaan 1a te Rijnsburg.

Donderdag 2 juni: Jong Flora Band, van 19.30 tot 21.00 op het veld van Valken ’68, Duyfraklaan 9, te Valkenburg. Let op: speciale openbare repetitie in verband met deelname aan Nationaal Jeugd Festival in Vlissingen.


#JongFloraBand #FloraBrass #FloraBand

18 weergaven0 opmerkingen