Mooie dag voor Jong Flora Band in VlissingenDe jongens van de Jong Flora Band zijn afgelopen zaterdag, 4 juni, met een bus vol ouders en supporters naar Vlissingen vertrokken. Ze hebben daar deelgenomen aan het Nationaal Jeugd Festival (NJF) op de onderdelen mars en show.

Het was een mooie, zonnige dag, wat absoluut bijdroeg aan de zeer ontspannen sfeer. De jongens liepen als eerste om 13.00 de mars. De reacties vanuit het publiek waren veelbelovend, de jongens hebben strak en netjes gelopen en waren muzikaal van goed niveau.

Vervolgens, na een korte pauze, hebben de mannen van de Jong Flora Band om 15.00 de show uitgevoerd. Deze werd ook bijzonder goed uitgevoerd. Na het show-optreden werden de jongens opgewacht door ouders, instructie en een aantal Flora Band - leden met heel veel complimenten en een welverdiend broodje knak.

Rond 17.00 werd de uitslag bekend gemaakt; het mars-optreden was met 85.11 punten goed voor de vierde plaats en het show-optreden was met 85.60 punten ook goed voor de vierde plaats. Al met al, zeker gezien de sterke concurrentie een prachtige prestatie waar de heren trots op mogen zijn!


#JongFloraBand

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
<