Zaterdag open middag Jong Flora BandIs de Jong Flora Band ook bij jou op school geweest? Of heb je op de paardenmarkt zo’n gave flyer gehad? Of ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen bij de Jong Flora Band?

Kom dan aanstaande zaterdag, 11 juni, tussen 14.00 en 16.00 naar ons clubgebouw ‘de Kazerne’, Waardlaan 1a in Rijnsburg. Je kan dan allerlei instrumenten uitproberen, een speurtocht doen en mooie prijzen winnen en eens kijken hoe zo’n uniform jou staat! Zien we jou zaterdag bij ons?


#JongFloraBand

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

           2231 NA Rijnsburg

Sponsorkliks

© 2021 by Flora Band

Sponsoren

1/39

Privacy Policy