Uitslag speurtocht open dag Jong Flora Band


Afgelopen zaterdag, 11 juni, was het een drukte van belang op clubgebouw ‘de Kazerne’. De kinderen die deze zaterdag op ons clubgebouw kwamen kijken, konden allerlei instrumenten uitproberen, lekker trommelen, op de foto in een echt (nieuw!) Jong Flora Band uniform en van de show van de Jong Flora Band genieten.

Tijdens deze dag konden onze jonge bezoekers een speurtocht doen. De oplossing hiervan was: MUZIEK. Heel veel kinderen hadden deze oplossing gevonden, heel goed! Omdat er zoveel kinderen het goeie antwoord hadden hebben we geloot voor de mooie prijzen:Jens Broeders en Thomas Heemskerk van harte gefeliciteerd!

Jens is de winnaar van de vier vrijkaarten voor Slagharen, Thomas heeft het unieke CD-pakket gewonnen! Willen jullie contact opnemen via pr@floraband.nl voor een afspraak?


#JongFloraBand

14 weergaven0 opmerkingen