Flora Band gaat samenwerking aan met Saint Andrews Pipe Band Rotterdam


Ter gelegenheid van de nieuwe show van Show-, Marching- en Concertband Flora Band, is er een samenwerking aangegaan met de Saint Andrews Pipe Band uit Rotterdam. De show van de Flora Band, ‘Britain’s Best’, vroeg om een extra Schots tintje. De mannen van deze doedelzakband gaan hier een mooie muzikale bijdrage aan leveren.

De Saint Andrews Pipe Band heeft een ruime muzikale ervaring; ze zijn al in 1981 opgericht. Elk showoptreden zullen er twee muzikanten van de band mee reizen met de Flora Band.

Aankomende zaterdag kunt u dit al zien! De Flora Band treedt namelijk ’s middags om 14.30 uur in Scheveningen, tijdens de Vlaggetjestaptoe en ’s avonds vanaf 20.00 uur in Hoogvliet tijdens taptoe Hoogvliet. Zie voor meer informatie www.floraband.nl


#FloraBand

45 weergaven0 opmerkingen