Flora Band deelnemer Taptoe Groningen


Eerder werd al bekend dat de heren van de Flora Band in September en November deelnemen aan twee grote taptoe's. In September zullen zullen zij het publiek vier dagen verrassen tijdens de Nationale Taptoe en eind November reizen zij af naar Birmingham in Engeland voor de ‘The Birmingham International Tattoo’.

Deze week werd bekend dat er nog een grote taptoe aan de agenda toegevoegd kan worden; Taptoe Groningen. Op zaterdag 12 november vindt in het MartiniPlaza in Groningen alweer de 26ste editie plaats van deze geweldige taptoe. Al jaren weet de organisatie een keur van toporkesten uit binnen- en buitenland vast te leggen voor deze taptoe. Ook voor deze editie is het gelukt weer een aantal mooie orkesten vast te leggen. Naast de Flora Band nemen de volgende orkesten deel; de Rijnmondband uit Schiedam, de Sternse Slotlanders uit Franeker, de Iserlohner Stadtmusikanten uit Iserlohn (D), de Maastrichtse Verkennersband uit Maastricht en de winnaar van de 'Wildcard' Oranje uit IJsselmuiden.


#FloraBand

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven