Vakantie voor de Flora Band orkesten


Afgelopen dagen vonden op clubgebouw ‘de Kazerne’ de laatste repetitie plaats; de muzikanten hebben een paar weken vakantie! De vakantie word traditiegetrouw ingeluid met de jaarlijkse barbecue, die vanavond wordt gehouden.

In de vakantie moeten de muzikanten zich flink opladen; vanaf augustus staat ze weer een druk programma te wachten. Alle drie de Flora Band orkesten zijn uiteraard veelvuldig te zien en horen in de Rijnsburgse feestweek. Ook daarna zitten de muzikanten niet stil. De Flora Brass treedt in augustus nog op tijdens de Katwijkse Toeristenmarkt, doet in september weer mee aan het samenwerkingsverband Opus en heeft nog een optreden gepland staan in Wyckersloot. Jong Flora Band is naast twee lampionnenoptochten in september nog te zien tijdens de Jeugdmanifestatie van Taptoe Ahoy in Rotterdam.

Flora Band is het drukst van de drie; deze mannen hebben een lekker gevulde agenda in het naseizoen. Zo staan taptoe Alkmaar en taptoe Lisse als eerste op het program en reizen daarna ook de mannen van de Flora Band af naar Rotterdam voor vier dagen optreden tijdens de Nationale Taptoe Ahoy. Al snel daarop volgt het volgende hoogtepunt; deelname van taptoe Groningen. Flora Band sluit het seizoen in stijl af met een reis naar Birmingham om daar op te treden tijdens de Birmingham Tattoo.

Stuk voor stuk leuke optredens dus voor onze muzikanten! Wilt u de data weten? Kijk dan vooral op floraband.nl. Wil je lid worden? Kom dan op 3 september langs op onze spectaculaire ‘Kraak de Kluis’-dag!


#JongFloraBand #FloraBrass #FloraBand

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

           2231 NA Rijnsburg

Sponsorkliks

© 2021 by Flora Band

Sponsoren

1/39

Privacy Policy