Jong Flora Band tijdens Flower Parade!


Komende zaterdag rijdt de Flower Parade voor alweer de 71ste keer door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg. Ook de Flora Band orkesten zijn al jaren verbonden aan dit geweldige evenement waarbij de Jong Flora Band en Flora Band beide de route in Rijnsburg meelopen.

Tijdens deze editie van de Flower Parade zal er ook een personenwagen deelnemen namens de Jong Flora Band. Met deze deelname willen we extra aandacht leggen op de "Kraak de Kluis"-actie en het heugelijke feit dat vanaf het nieuwe schooljaar ook meisjes vanaf 5 jaar welkom zijn bij de Jong Flora Band. Voor meer informatie over één van deze onderwerpen verwijzen we je naar onze website www.floraband.nl

Niet in de gelegenheid om zaterdag naar de Flower Parade te komen kijken? Geen probleem! Vrijdagavond vanaf 19.00 uur is er gelegenheid in veiling Flora Holland om de wagens te bekijken en onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van muziek van o.a. Flora Brass en Casual Company.


#JongFloraBand #FloraBrass #FloraBand

26 weergaven0 opmerkingen