3 September: Kraak de kluis! & Jeugdtaptoe Katwijk


Kraak de kluis!

In de hele maand augustus deelt de Jong Flora Band mysterieuze sleutels uit. Wie weet kwam jij, of uw kind, er ook wel met eentje thuis. Ergens gekregen in de feestweek, of van een vriendje, of op school. Maar wat is daar nou precies de bedoeling van?

Op zaterdag 3 september kun je de sleutel komen proberen op de kluis op ons clubgebouw, ‘de Kazerne’. Past jouw sleutel op de kluis? Dan win jij een tablet of een spacescooter! Maar als jouw sleutel niet past, niet getreurd! Je kan namelijk, als je goed op zoek gaat in ons clubgebouw, een code vinden. Heb je de juiste code gevonden, dan kan je een tweede kluis proberen te kraken!

Kom jij je sleutel proberen? Neem jij die superprijs mee naar huis? We zien je graag, zaterdag 3 september, tussen 10.00 en 15.00 op ‘de Kazerne’, Waardlaan 1a te Rijnsburg.

Heb je geen sleutel ontvangen maar wil je wel graag deelnemen? Uiteraard hebben wij op ‘de Kazerne’ nog meer sleutels. Let op, één sleutel per kind. Deelname is tot 15 jaar.

Jeugdtaptoe Vanaf 16.00 uur wordt op het Andreasplein door DVS Katwijk een grote jeugdtaptoe gehouden. Deelnemende korpsen aan zijn Jong Flora Band, Jong K&G, Jeugdband Adest Musica en de Junioren van DVS. De taptoe wordt voorafgegaan door een streetparade waaraan wordt deelgenomen door alle deelnemende korpsen aan de taptoe. De streetparade start om 15.00 uur.#JongFloraBand