Flora Band deelnemer aan 26e editie Taptoe GroningenZaterdag 12 november zal de Show, Marching- & Concertband Flora Band deelnemen aan Taptoe Groningen. Deze taptoe is ondertussen uitgegroeid tot één van de grotere taptoes in Nederland en zorgt jaarlijks voor een aantrekkelijk deelnemers veld.

Dit jaar bestaat het programma uit de volgende orkesten: - Show- & Drumfanfare Oranje IJsselmuiden - Sternse Slotlanders Franeker - Show, Marching- & Concertband Flora Band Rijnsburg - MVB Maastricht - Maastrichtse Verkennersband - Rijnmondband Schiedam - Show- & Marchingband Iserlohner Stadtmusikanten 1995 e.V. - Advendo Sneek

Kaarten zijn nog beschikbaar en zijn makkelijk online aan te schaffen via de website: http://www.taptoe-groningen.nl/webshop/

#FloraBand

149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts