Kerstloterij Flora Band van start


Woensdag 7 december start de traditionele kerstlotenverkoop van de Flora Band. Net als andere jaren gaan de leden aan het begin van de avond de straat op om kerstloten te verkopen aan de Rijnsburgers. Met het geld wat hiermee wordt ingezameld kan de vereniging instrumenten en uniformen aanschaffen voor de nieuwe leden die er dit jaar bij zijn gekomen.

Ook dit jaar is er door een aantal Rijnsburgse ondernemers weer een mooi prijzenpakket beschikbaar gesteld. Er zijn diverse waardebonnen te winnen en de hoofdprijs is een reischeque van 750 euro. De trekking zal plaatsvinden op zaterdag 17 december in clubgebouw 'de Kazerne' aan de Waardlaan te Rijnsburg. Aansluitend worden de uitslagen gepubliceerd op www.floraband.nl.

Wie geen lot heeft kunnen bemachtigen, moet even mailen naar pr@floraband.nl, dan komt er iemand van Flora Band langs.


#FloraBand

208 weergaven0 opmerkingen
</