Met Flora Band mee naar het WMC!Op zaterdag 29 juli neemt de Show-, Marching- en Concertband Flora Band deel aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Tijdens dit concours meten bands in allerhande genres en uit verschillende landen zich met elkaar. De Flora Band is al jarenlang elke editie deelnemer van dit concours, dat een belangrijk meetpunt is voor de band.

Dit jaar zal de Flora Band deelnemen op zowel het Marsonderdeel, als het Showonderdeel, beiden in de hoogste divisie. U kunt hier als supporter bij zijn! De Flora Band heeft verschillende arrangementen samengesteld, waarmee u op een gemakkelijke manier deel kunt uitmaken van dit fantastische evenement.

De verschillende arrangementen, in prijs variërend, zijn te boeken via onze website. Dit zorgt ervoor dat alle Flora Band supporters bij elkaar op de tribune zitten en we met elkaar de Flora Band kunnen toejuichen! Uiteraard kunt u ook losse tickets via onze site bestellen. Zie voor alle opties, prijzen en voorwaarden wmc.floraband.nl. Geen internetter? Mail dan voor informatie naar wmc@floraband.nl.

Opgeven kan tot 29 mei!

#FloraBand

642 weergaven0 opmerkingen