Jubileum editie Rabobank Voorjaarsconcert Flora Band orkesten


Op donderdag 20 april vindt het traditionele Rabobank Voorjaarsconcert plaats. Voor de Flora Band orkesten is dit concert, dat jaarlijks wordt georganiseerd, de opening van het nieuwe muzikale seizoen. Normaal gesproken bent u dan van ons gewend dat u de primeur heeft van alle nieuwe muziek voor het komende seizoen.

Echter, omdat de Jong Flora Band dit jaar 40 jaar bestaat, zullen alle drie de orkesten alleen maar muziek spelen die de Jong Flora Band in hun bestaan heeft gespeeld. Een feest der herkenning dus voor velen! Het concert wordt gehouden in de Immanuelkerk, Kerkstraat te Rijnsburg. De Flora Band zal het concert om 19.30 openen, de zaal is om 19.00 open. Toegang is gratis!


#40jaar #FloraBand #JongFloraBand #FloraBrass #Algemeen

311 weergaven0 opmerkingen