Koninklijke onderscheiding Stephen van den Bosch


Burgemeester Frank Koen van de gemeente Katwijk heeft vanochtend vijftien Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. De jaarlijkse lintjesregen was in zalencentrum Tripodia in de Hoornes, waar de gedecoreerden met een smoes naar toe waren gelokt.

‘Onze’ instructeur Stephen van den Bosch ontving uit handen van de burgemeester een Koninklijke Onderscheiding vanwege al zijn werk en inzet voor de Flora Band orkesten. Stephen is al 42 jaar betrokken bij onze vereniging en heeft de orkesten naar vele hoogtepunten geholpen. Zo werd de Flora Band mede dankzij hem tweede op Wereld Muziek Concours in 2013.

Naast jarenlang muzikant te zijn geweest bij de Flora Band ontplooide Stephen de volgende activiteiten bij de Flora Band orkesten:

1986 t/m 1991 Bestuurslid; waarbij hij diverse diverse functies vervulde.

1991 t/m heden Instructeur show en marching van de Flora Band. Mede verantwoordelijk geweest voor de choreografieën van diverse succesvolle shows welke de band door jaren bracht. De afgelopen jaren is Stephen zich meer gaan richten op de exercitie wat resulteerde in een tweede plaats tijdens de mars wedstrijden van het Wereld Muziek Concours.

2009 t/m heden Instructeur show en marching van de Jong Flora Band. Ook hier is Stephen actief met de ontwikkeling van de exercitie van de band wat de afgelopen jaren al meerdere malen resulteerde in hoge noteringen voor de band tijdens het NK voor jeugdkorpsen.

We zijn trots om zo iemand in onze vereniging te hebben! Van harte Gefeliciteerd!


#FloraBand #JongFloraBand #Algemeen