Flora Band naar buiten voor WMC


De aankomende weken zult u regelmatig de klanken van de Flora Band in Rijnsburg kunnen horen. De mannen van de Flora Band zijn namelijk aan het repeteren voor het Wereld Muziek Concours. De vorige keer, in 2013, dat de Flora Band deelnam aan het WMC, behaalden de muzikanten tweede plaats op het onderdeel Mars, een prachtig visitekaartje voor Rijnsburg en voor onze vereniging. Ook dit jaar hoopt de Flora Band hoge ogen te gooien bij dit concours.

Om zo goed mogelijk te kunnen wennen aan alle omstandigheden van het Wereld Muziek Concours, zal de Flora Band de komende weken zoveel mogelijk buiten repeteren. Dit zullen ze doen op een van de velden van sportpark Middelmors of op een parkeerterrein bij veilig Flora Holland. Zeker als u hier in de buurt woont, zult u regelmatig van de Flora Band horen. U bent dan ook van harte welkom om eens te komen kijken als de Flora Band hoort spelen. Mocht u naar aanleiding van dit stukje nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen via info@floraband.nl. Besmet met het Flora Band virus? U kunt op 29 juli mee als supporter van de Flora Band naar het WMC. Kijk daarvoor op www.floraband.nl


#FloraBand

306 weergaven0 opmerkingen