Taptoe Leiden 2017 | Samenwerkingsverband Bollenstreek OrkestenEen korte vergadering van vier bandmanagers. Dat is de oorsprong geweest van Taptoe Leiden 2017 maar ook van eerdere edities in Katwijk, Sassenheim en Rijnsburg.

Adest Musica Sassenheim, Jong K&G en K&G Leiden, Jong DVS en DVS Katwijk en Jong Flora Band en Flora Band Rijnsburg hebben zaterdagavond 3 juni het publiek vermaakt met muziek en show op topniveau. De senioren orkesten brachten elk hun product voor het aankomende Wereld Muziek Concours. De jeugdorkesten werden in het bijzonder beloond met groot applaus van het aanwezige publiek, wat bijzonder stimulerend werkt. Zij zijn immers de toekomst! Het was een mooi gevarieerd taptoe programma, waarbij het weer gelukkig meewerkte en de eerste WMC koorts al te meten was.

Al met al een zeer geslaagde avond, wat werd bevestigd door de handtekeningen van de vier voorzitters van de verengingen onder een nieuw contract. Zo is de Bollenstreek de komende vier jaar weer verzekerd van toptaptoes!


#FloraBand #JongFloraBand

114 weergaven0 opmerkingen