Flora Band speelt volksliedSinds enkele jaren heeft de KNVB een oude traditie in ere gesteld, de muzikale ondersteuning van de volksliederen door amateur korpsen. Op vrijdag 9 juni zal de Flora Band op uitnodiging van de KNVB de volksliederen verzorgen tijdens de interland Nederland-Luxemburg in de Rotterdamse Kuip. Eerder gebeurde dit al voorafgaande aan de wedstrijden tegen Duitsland en Wales in de Amsterdam Arena.

Voor het Nederlands elftal is het de 7e kwalificatiewedstrijd om een plek op het WK2018 in Rusland. Het wordt de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe bondscoach Dick Advocaat. En wat voor een! Alleen winst telt wanneer Oranje opneemt tegen Luxemburg. De wedstrijd start om 20.45 uur en wordt uitgezonden op NPO3.

#FloraBand

788 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven