Diploma-regen bij Jong Flora Band


Op donderdagavond 22 juni was het een drukte van belang op clubgebouw ‘de Kazerne’. Maar liefst 13 kinderen mochten, nadat ze de zaterdag ervoor examen hadden gedaan, hun diploma van de Jong Flora Band in ontvangst nemen. Na maandenlang hard studeren, thuis theorie uit het hoofd leren en soms een extra lesje, konden de A-, B-, C- en voortgangsdiploma’s worden uitgereikt. Dit onder luid applaus van ouders, grootouders, broertjes, zusjes en andere belangstellenden, die ondanks het warme waar, in grote getalen aanwezig waren.

Onze leerlingen gaan uiteraard weer verder voor hun volgende diploma! Ze krijgen namelijk allemaal persoonlijk les van geschoolde conservatorium docenten. Zou jij volgend jaar ook zo met je diploma in de krant willen staan? Kom dan eens langs op de donderdagavond tussen 19.30 en 21.00 of kijk op www.floraband.nl. Je kunt al vanaf 5 jaar lid worden!


Van boven naar beneden en van links naar rechts: Willem, Lorenzo, Naomi, Dominique, Jens, Niels, Ray, Miles, Nicolette, Karlijn, Nick, Nick en Tim. Chris is ook geslaagd maar staat niet op de foto.

#JongFloraBand

211 weergaven0 opmerkingen