WMC try-out Flora Band


Weet u het nog, die krantenkoppen van vier jaar geleden? Het Leidsch Dagblad, de Volkskrant. Een uitzinnige Flora Band op de voorpagina, juichend om een fantastische uitslag op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade, een score die de mannen een tweede plaats bezorgden.

Vier jaar later gaat de Flora Band opnieuw voor een topscore. Er wordt druk gerepeteerd en voorbereid en u kúnt alvast een klein beetje sfeer proeven. Op zaterdag 15 juli organiseert de Flora Band namelijk een WMC try-out. Een programma op het hoofdveld van Rijnsburgse Boys, waar niet alleen de Flora Band haar kunsten laat zien. St. Ceacilia, die deelneemt op het onderdeel ‘Mars’ in de World divisie, zal hun optreden alvast laten zien. Ook Excelsior Delft, deelnemer op het onderdeel ‘Mars’ in de World divisie, zal deze avond hun inspanningen laten zien. Al met al kunt u deze avond even proeven aan het WMC, waarbij onze eigen Flora Band uiteraard het programma zal openen en eindigen hun onderdeel op de ‘Mars’ én op ‘Show’, beide World divisie. Zaterdagavond 15 juli, 20.00 uur op het hoofdveld van Rijnsburgse Boys, sportpark Middelmors te Rijnsburg. Komt u alvast juichen? Tot dan!


#FloraBand

512 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

           2231 NA Rijnsburg

Sponsorkliks

© 2021 by Flora Band

Sponsoren

1/39

Privacy Policy