Flora Band weekend naar IserlohnHet komende weekend, vrijdag 7 juli tot en met zondag 10 juli, gaat Show-, Marching- en Concertband Flora Band naar Iserlohn, Duitsland voor een weekend optreden. Zo tussen de voorbereidingen voor het Wereld Muziek Concours door, gaat de Flora Band er even een weekend tussenuit. Tijdens de Schutterijfeesten van de lokale schutterijvereniging hebben de mannen van de Flora Band namelijk de eervolle taak om het hele weekend de vierde compagnie van deze vereniging te begeleiden.

Het hele weekend zal de Flora Band bij allerlei festiviteiten het geheel opluisteren met hun muzikaliteit. Een muzikale presentatie in de ‘Parkhalle’, de feestzaal op het terrein, is daar het begin van. Vervolgens volgt er op zaterdag een grote parade. Tijdens deze optocht zullen allerlei plaatselijke verengingen zich presenteren. In de middag volgt er een muzikale feestmiddag en een generale repetitie, waarna de muzikanten vrij zijn om zich in het feestgedruis te storten.

Op zondag staat de ‘48ste Internationale Musikparade Iserlohn’ in het Hembergstadion. Hier zullen alle muziekkorpsen hun show laten zien aan het publiek, waaronder een aantal hoogwaardigheidsbekleders. ’s Middags staat er dan opnieuw een parade gepland en na een muzikale middag in de feesttent zullen de mannen van de Flora Band terug keren naar Rijnsburg.

Een muzikaal weekend zoals u kunt lezen maar ook het marcheren wordt niet vergeten. De Flora Band weet namelijk uit ervaring dat een stijle klim is naar het festivalterrein. Een goede oefening voor het Wereld Muziek Concours!

#FloraBand

229 we