WMC try-out Flora BandWeet u het nog, die krantenkoppen van vier jaar geleden? Het Leidsch Dagblad, de Volkskrant. Een uitzinnige Flora Band op de voorpagina, juichend om een fantastische uitslag op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Een score die de mannen een tweede plaats bezorgden.

Vier jaar later gaat de Flora Band opnieuw voor een topscore. Er wordt druk gerepeteerd en voorbereid en u kúnt alvast een klein beetje sfeer proeven. Op zaterdag 15 juli organiseert de Flora Band namelijk een WMC try-out. Een programma op het hoofdveld van Rijnsburgse Boys, waar niet alleen de Flora Band zal optreden. St. Ceacilia, die deelneemt op het onderdeel ‘Mars’ in de World divisie, zal hun optreden alvast laten zien. Ook Excelsior Delft, deelnemer op het onderdeel ‘Mars’ in de World divisie, zal deze avond hun inspanningen tonen. Al met al kunt u deze avond even proeven aan het WMC, waarbij onze eigen Flora Band uiteraard het programma zal openen met hun mars en eindigen met hun show, beide in de World divisie. Zaterdagavond 15 juli, 20.00 uur op het hoofdveld van Rijnsburgse Boys, sportpark Middelmors te Rijnsburg. Komt u alvast juichen? Tot dan!

#FloraBand

417 weergaven0 opmerkingen