Onderweg naar het WMC – Maurice van der Plas


De week van het WMC! Op zaterdag 29 juli is het zover. De leden van de Flora Band zijn aan het aftellen. Elke dag vertelt één van hen hoe ze naar het WMC kijken en hoe ze zich voorbereiden. Vandaag, nog 3 dagen voor het WMC, het woord aan Maurice van der Plas.

Mijn naam is Maurice van der Plas en ik ben 18 jaar. Ik ga voor de tweede keer naar het WMC en ik ben tamboer bij de Flora Band. We gaan zaterdag 29 juli vroeg weg naar Kerkrade. Daar aangekomen zullen er verschillende motivatiespeeches worden gehouden. Ook praten we wat met leden van andere korpsen. Dan de laatste puntjes op de i.

De opmars is even spannend. Dan zie je al die mensen kijken en weet je dat het nu écht gaat gebeuren. Eenmaal begonnen denk je daar niet meer aan en is het enige nog in je hoofd: doe je ding en gaan. Na de mars gaan we gezamenlijk eten en wordt de mars kort geëvalueerd. Na het showoptreden ’s middags eten we met elkaar en de supporters en aanhang. De terugreis wordt, ongeacht de uitslag, wel een feestje in de bus.


#FloraBand

384 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

           2231 NA Rijnsburg

Sponsorkliks

© 2021 by Flora Band

Sponsoren

1/39

Privacy Policy