Onderweg naar het WMC – Wilfried de Mooij


De week van het WMC! Op zaterdag 29 juli is het zover. De leden van de Flora Band zijn aan het aftellen. Elke dag vertelt één van hen hoe ze naar het WMC kijken en hoe ze zich voorbereiden. Vandaag, nog 2 dagen voor het WMC, het woord aan Wilfried de Mooij.

Mijn naam is Wilfried de Mooij, ik ben 45 jaar en speel schuiftrombone bij de Flora Band. Dit wordt mijn zevende WMC. De voorbereiding was heftig, we hebben zeer veel gerepeteerd. Ik heb geen idee wat ik van dit WMC moet verwachten, zoals eigenlijk iedere keer. Het blijft een jury sport en het hangt af van het moment. Hoe het voelt als ik op het veld sta? Gewoon knallen met een dosis gezonde spanning. Je kunt niet meer dan je best doen. Gewoon alles geven wat je hebt en dan kan je altijd tevreden zijn. Ongeacht de mening van een jurylid


#FloraBand

312 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

           2231 NA Rijnsburg

Sponsorkliks

© 2021 by Flora Band

Sponsoren

1/39

Privacy Policy