Onderweg naar het WMC – Wilfried de Mooij


De week van het WMC! Op zaterdag 29 juli is het zover. De leden van de Flora Band zijn aan het aftellen. Elke dag vertelt één van hen hoe ze naar het WMC kijken en hoe ze zich voorbereiden. Vandaag, nog 2 dagen voor het WMC, het woord aan Wilfried de Mooij.

Mijn naam is Wilfried de Mooij, ik ben 45 jaar en speel schuiftrombone bij de Flora Band. Dit wordt mijn zevende WMC. De voorbereiding was heftig, we hebben zeer veel gerepeteerd. Ik heb geen idee wat ik van dit WMC moet verwachten, zoals eigenlijk iedere keer. Het blijft een jury sport en het hangt af van het moment. Hoe het voelt als ik op het veld sta? Gewoon knallen met een dosis gezonde spanning. Je kunt niet meer dan je best doen. Gewoon alles geven wat je hebt en dan kan je altijd tevreden zijn. Ongeacht de mening van een jurylid


#FloraBand

314 weergaven0 opmerkingen