Onderweg naar het WMC – Arnold van der Oest


De week van het WMC! Op zaterdag 29 juli is het zover. De leden van de Flora Band zijn aan het aftellen. Elke dag vertelt één van hen hoe ze naar het WMC kijken en hoe ze zich voorbereiden. Vandaag, nog 1 dag voor het WMC, het woord aan Arnold van der Oest.

Mijn naam is Arnold van der Oest, ik ben 41 jaar en ga voor de zevende keer mee naar het WMC. Doordat we dit jaar met een jonge, enthousiaste groep naar het WMC gaan verwacht ik muzikaal veel. Ik hoop dat de spanning echter niet omslaat in te veel gretigheid en we de rust kunnen bewaren om een topprestatie neer te zetten. Het is elke keer een belevenis om daar op het veld te mogen staan. Zeker de laatste zaterdag is het volle bak en voelt het als een eer. Ik ben dan oprecht trots op mijn eigen club. In de week van het WMC ga ik vroeg naar bed. Ik kijk mijn trombone na en mijn tas, of alles er wel in zit. Verder luister ik veel de muziek die we gaan spelen. Punten zijn belangrijk maar het is vooral plezier maken!


#FloraBand

351 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven