Jong Flora Band en Flora Brass in feestweek, Flora Band met vakantie


Het is weer feestweek in Rijnsburg en dat betekent muziek! En die muziek komt ook zeker van de Flora Band orkesten. Op onze Facebookpagina kunt u bij de evenementen zien op welk moment welk orkest te beluisteren is.


Het zal u misschien niet zijn ontgaan dat de Flora Band in dit overzicht ontbreekt. De Flora Band is namelijk met vakantie! Anderhalve week geleden, op 29 juli, werd de Flora Band WMC-kampioen op het Wereld Muziek Concours. Door dit evenement was er eerder geen gelegenheid om vakantie te houden. Er is veel vraag naar de show van de Flora Band, gelukkig kunt u die alweer op 2 september zien, tijdens de jeugdtaptoe ter ere van het 40-jarig bestaan van de Jong Flora Band.

Voor de precieze tijden en plaatsen van de optredens deze feestweek: zie onze Facebookpagina en het programmaboekje van Oranje Vereniging Rijnsburg!


#FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen

269 weergaven0 opmerkingen