Huldiging kampioen Flora BandShow-, Marching- en Concertband Flora Band is kampioen! Op zaterdag 29 juli behaalden de muzikanten uit Rijnsburg 95,25 punten op het onderdeel Mars tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Dit bleek meer dan genoeg voor de titel WMC-kampioen, onderdeel mars, World Division. Een fantastisch resultaat, waar de afgelopen weken in de media al heel veel aandacht voor is geweest.

Maar kampioenen worden gehuldigd! En zo ook de mannen van de Flora Band. Deze huldiging zal plaatsvinden op vrijdagavond 25 augustus om 19.30. Na een toespraak van de burgemeester of wethouder en een juichmoment op het balkon, is er gelegenheid om leden en bestuur van de Flora Band te feliciteren. De huldiging zal plaatsvinden in de Burgt in Rijnsburg, Burg. Koomansplein 1. U bent van harte welkom!

#FloraBand

245 weergaven0 opmerkingen