Open repetitie en prijsuitreiking Jong Flora BandBen je afgelopen zaterdag bij de jeugdtaptoe geweest op het Hoftuinplein? Was het gaaf hè, al die shows bij elkaar. En het was super lekker weer, dat maakte het feestje wel compleet! Heb je de foto's al gezien?

Je kon tijdens de jeugdtaptoe ook meedoen aan een prijsvraag! Als jij namelijk goed hebt geraden hoe zwaar nou precies die hele grote trom van de Flora Band is, dan kan het zomaar zijn dat jij hebt gewonnen! Was die trom nou 10 kilo of misschien wel 25 kilo! En de prijs... kiezen tussen een tablet en een spacescooter.

De winnaar wordt donderdagavond tijdens de open repetitie avond van de Jong Flora Band bekend gemaakt. Kan je gelijk even kijken hoe dat nou gaat, zo'n avond bij de Jong Flora Band. De open repetitie begint om 19.30, in ons gebouw 'de Kazerne', Waardlaan 1a in Rijnsburg. Zien we je dan?

Mocht je er echt niet bij kunnen zijn maar heb je toch gewonnen, dan gaan we je mailen?

#JongFloraBand

95 weergaven0 opmerkingen