Muntenactie in De Hoftuin


Ondernemers in De Hoftuin hebben een ontzettend leuke actie opgezet waarbij tien verenigingen uit de omgeving meer dan €10.000 mogen verdelen! Jij kunt deze verenigingen een handje helpen. Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat?


De muntenactie

Bij aankoop van speciale actieproducten in deelnemende winkels zijn actiemunten te verdienen. Deze actiemunten kunnen ingeleverd worden in kokers die te vinden zijn in de Albert Heijn in de Hoftuin. Elke koker representeert een vereniging in Rijnsburg of Katwijk. Je kunt zelf kiezen in welke koker je jouw actiemunt inlevert. Elke munt heeft een waarde van €0,50 en dit bedrag wordt bij inlevering volledig gedoneerd aan de door jou gekozen vereniging. Alle deelnemende verenigingen hebben een specifiek spaardoel om aan te geven waar het gedoneerde geld na afloop van de actie aan besteed zal worden. De munten sponsoractie is voor de verenigingen natuurlijk een heel mooi middel om extra geld in het laatje te krijgen.

Flora Brass

Flora Brass is één van de tien deelnemende verenigingen aan de muntenactie. De huidige uniformen zijn al ruim 20 jaar oud en toe aan vervanging. Met haar deelname aan de actie hopen de muzikanten op een mooie bijdrage richting het uiteindelijke bedrag wat benodigd is om de nieuwe uniformen aan te schaffen.

Doe jij ook mee? De actie loopt van 11 september tot 20 oktober 2017. Actiemunten kunnen verdiend worden bij de aankoop van actieproducten in deelnemende winkels, maar er zullen ook diverse activiteiten in het winkelcentrum georganiseerd worden waarbij een hoop actiemunten gewonnen kunnen worden. Hou alle informatie omtrent deze munten sponsoractie dus goed in de gaten! Op zaterdag 21 oktober zal er een feestelijke uitreiking in De Hoftuin plaatsvinden, waarbij de waarde cheques met de opgehaalde bedragen uitgereikt worden aan de deelnemende verenigingen.


#FloraBrass

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven