Flora Brass en de Hoftuinmuntenactie


Flora Brass is al een tijdje aan het sparen voor nieuwe uniformen. De afgelopen tijd hebben de muzikanten om die reden meegedaan aan de Hoftuinmuntenactie, een spaaractie van Rijnsburgse winkeliers. Met verschillende aankopen kan de consument munten verdienen en die in de spaarbus stoppen van de vereniging naar wens.

Deze week is de laatste week van de Hoftuinmuntenactie! Hebt u thuis nog munten liggen? Help de Flora Brass in een nieuw jasje en stop uw munten in de bus van de Flora Brass! Wilt u ons nog een beetje extra helpen? Deze woensdagmiddag, 18 oktober, vanaf 15.00 uur worden er op spectaculaire wijze munten uitgedeeld in de Hoftuin. Hoe precies is nog niet helemaal duidelijk, maar met hoe meer je bent, hoe meer kans je maakt… Zo sparen we met z’n allen voor het nieuwe uniform van Flora Brass!


#FloraBrass

46 weergaven0 opmerkingen