Nieuwjaarsreceptie Flora Band orkesten


Op zaterdag 6 januari werd op ‘de Kazerne’ de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. Tijdens deze nieuwjaarsreceptie, waarbij alle leden, oud-leden en aanhang altijd van harte welkom zijn, had een ieder de gelegenheid om elkaar het allerbeste voor het nieuwe jaar te wensen. Naast een gezellig hapje en drankje, vertelden ook de voorzitters van alle vier de orkesten over hoe het afgelopen jaar voor hen was en wat de plannen zijn voor het nieuwe jaar.

Traditiegetrouw wordt er ook elk jaar tijdens deze receptie, de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar is dat Peter Koelman, die zich al jarenlang inzet in alle secties binnen onze vereniging. Zo is hij bijvoorbeeld penningmeester bij de Flora Band, helpt mee bij instructie en pakt hij allerlei klussen op de achtergrond op. Als vereniging zijn we blij dat we zulke mensen hebben.


Daarnaast is er ook altijd een moment voor de bijzondere jubilarissen binnen de vereniging. Dit jaar werd Marcel Glasbergen in het zonnetje gezet, voor zijn 40-jarig jubileum. Marcel is al lid van de Flora Band orkesten sinds de oprichting van de Jong Flora Band. Daarna heeft hij bij de Flora Band en de Flora Brass gespeeld en is hij nu actief lid van Just4Fun, het evenementenorkest.


#FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen

148 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven