Flora Band en Saint Andrews Pipe BandU heeft ze ongetwijfeld gehoord en gezien tijdens een showoptreden van de Show-, Marching- & Concertband Flora Band. De Pipers van de Saint Andrews Pipe Band uit Rotterdam. In de afgelopen twee jaar reisden twee (soms drie) van haar muzikanten mee naar showoptredens in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Zwitserland. Met hun traditionele Schotse doedelzakken en originele Schotse kledij zorgen deze muzikanten voor dat extra tintje Schots tijdens de show ‘Britain’s Best’.

De Saint Andrews Pipe Band, bestaande uit Pipers en drummers, treed al sinds 1981 op en kan daarbij worden ingehuurd voor muzikale omlijsting van allerhande gebeurtenissen en evenementen. Denk hierbij aan trouwerijen, bedrijfsfeesten, jubilea, straatparade, braderieën, herdenkingen, sportevenementen etc. Nieuwe leden zijn altijd welkom en een opleidingen voor zowel de doedelzak als op drums behoort tot de mogelijkheden. Mocht u geïnteresseerd zijn of wilt u meer weten over de Saint Andrews Pipe Band. Kijk dan eens op haar website www.sapb.nl of de Facebookpagina.

Ook voor het huidige taptoeseizoen zijn beide bands de samenwerking aangegaan. Na showoptredens in Breda, Veenendaal en Huizen staan voor komende periode o.a. Scheveningen, Ter Aar en de Flora Band Jubileumtaptoe op de agenda. Kaarten voor deze laatste zijn tickets verkrijgbaar via onze site www.floraband.nl.

#FloraBand