Flora Band orkesten gemeente- en provinciewinnaar ‘Vereniging van het jaar’De afgelopen weken heeft de vereniging ‘Flora Band orkesten’ meegedaan aan de verkiezing ‘Vereniging van het jaar’. Deze verkiezing, een landelijk initiatief van de Rabobank, laat verenigingen nadenken over participatie, maatschappelijke impact, duurzaamheid en betrokkenheid. Anderzijds is het doel van deze verkiezing om cultuur- en sportverenigingen zoveel mogelijk bij Nederlanders in de kijker te zetten.

"Rijnsburgse muziekvereniging één van 24 landelijke finalisten"

Tom van Kuyk, Sponsorstrateeg Rabobank Nederland: "Natuurlijk willen wij als eerste de winnende verenigingen van harte feliciteren. Een mooie manier om het verenigingsverhaal binnen de gemeente in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen krijgen een steeds belangrijkere rol in de samenleving. We zien dat ze meer gaan samenwerken met andere clubs, een maatschappelijke rol innemen en druk zijn met thema’s als integratie en duurzaamheid. Verenigingen dragen bij aan een gezondere en sociale samenleving en dat mag gezien worden!”

De Flora Band orkesten heeft in de gemeente Katwijk én in de provincie Zuid-Holland gewonnen op basis van het meeste aantal stemmen en de hoogste waardering. In de categorie cultuur maakt de vereniging nu kans op de landelijke titel. Hiervoor zal begin september een professionele jury langskomen op verenigingsgebouw ‘de Kazerne’, waar zij met bestuur en leden zullen praten over de vereniging. Deze jury zal een top 3 kiezen, waarna er uiteindelijk per categorie in de Sportweek in september één winnaar bekend zal worden gemaakt.

De Flora Band orkesten willen eenieder heel hartelijk danken voor hun stem!

#FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven