Jubileumtaptoe Flora BandOp zaterdag 23 juni organiseert de Show-, Marching- en Concertband Flora Band een taptoe ter ere van hun jubileum. Naast de Flora Band, zullen ook Kunst en Genoegen uit Leiden, Door Vriendschap Sterk uit Katwijk, Adest Musica uit Sassenheim en de eigen Jong Flora Band optreden. Flora Brass verzorgd van 19.15 tot 19.45 het voorprogramma. 

De Flora Band bestaat dit jaar 50 jaar, een gouden jubileum! Dit feit wordt dus onder andere gevierd met deze taptoe, waar dankzij een jarenlange samenwerking, al deze topkorpsen zullen optreden. De taptoe wordt gehouden op sportpark Middelmors in Rijnsburg.

Voorafgaand aan de taptoe wordt een reünie gehouden, waarbij het bestuur van de Flora Band zoveel mogelijk oud leden en instructeurs hoopt te ontmoeten. Deze reünie wordt gehouden op clubgebouw ‘de Kazerne’ en begint om 17.00 uur. Tijdens de receptie is er de mogelijkheid om te blijven eten. Aansluitend begint om 20.00 uur de taptoe. Tickets voor het eten en de taptoe zijn verkrijgbaar via onze website, www.floraband.nl.  

#FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen

544 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

           2231 NA Rijnsburg

Sponsorkliks

© 2021 by Flora Band

Sponsoren

1/39

Privacy Policy