Fotowedstrijd Flora Band orkestenDe Flora Band orkesten uit Rijnsburg organiseren een fotowedstrijd! Maak jij, in de periode van 1 juni tot 1 oktober de mooiste foto van een van onze orkesten, een combinatie van orkesten of juist een close-up van één muzikant? Dan ben jij de winnaar! Iedereen mag een foto inzenden en maakt evenveel kans, amateurfotograaf of pro. De foto’s worden gejureerd door Foto Kruyt uit Katwijk. Zij stellen daarnaast ook de hoofdprijs beschikbaar; een afdruk van jouw winnende foto ter waarde van €70,-! Voorwaarden:

  • De foto is gemaakt tussen 1 juni en 1 oktober 2018;

  • Op de foto is een van de Flora Band orkesten duidelijk herkenbaar. Dit kan de Jong Flora Band zijn, Flora Band, Flora Brass of Just4Fun;

  • De foto is voor 1 oktober aangeleverd via fotowedstrijd@floraband.nl;

* Foto’s die ingezonden worden, kunnen daarna gebruikt worden voor PR doeleinden, ook als het een niet winnende foto betreft. Uiteraard wordt dit gedaan onder vermelding van de naam van de fotograaf.

#FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen