Week van de AmateurkunstKatwijk doet jaarlijks samen met Welzijnskwartier mee met de Week van de Amateurkunst (WAK). De WAK is een landelijk initiatief waar de amateurkunst extra wordt belicht.Tijdens de Week van de Amateurkunst presenteren verenigingen zich door bijvoorbeeld een gewone repetitieavond openbaar te maken, muzikale workshop te geven, open dag te houden of een presentatie te geven. 

Ook de Flora Band orkesten zijn deelnemer van deze week. Op deze manier willen de orkesten op een laagdrempelige manier laten zien ze zien. De hele week zijn dus alle repetities opengesteld voor publiek. Op maandagavond 18 juni stelt de Flora Brass de deuren open. Deze repetitie vindt plaats op verenigingsgebouw ‘de Kazerne’, Waardlaan 1a te Rijnsburg. In tegenstelling tot de informatie in het boekje, repeteert de Flora Band op woensdagavond niet in ‘de Kazerne’, maar op het veld van de Rijnsburgse Boys, Noordwijkerweg 53a in Rijnsburg en de Jong Flora Band op donderdagavond op het veld van de Valken ’68, Duyfraklaan 9 in Valkenburg. Dit omdat zij beide op gras hun show willen repeteren. Op zaterdag sluiten de Flora Band orkesten namelijk de Week van de Amateurkunst af met de jubileumtaptoe van de Flora Band, deze bestaat 50 jaar. Deelnemers van deze taptoe zijn, naast de Flora Band orkesten zelf, onder andere DVS Katwijk, K&G Leiden en Adest Musica uit Sassenheim. Kijk voor meer informatie en tickets op www.floraband.nl.

Bekijk hier het programmaboekje van de Week van de Amateurkunst!

#FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen

42 weergaven0 opmerkingen