Flora Band deelnemer Taptoe Delft


De Show-, Marching- en Concerband Flora Band zal op vrijdag 7 en zaterdag 8 september deelnemen aan taptoe Delft. Taptoe Delft is al jaren een begrip in de muzikale wereld. Deze taptoe is namelijk de grootste burgertaptoe van Nederland en daarnaast één van de beste taptoes van Nederland. Topkorpsen uit binnen- en buitenland doen mee aan deze taptoe. Deze vindt plaats op de prachtige, historische Delftse Markt, waardoor het, mede door het gebruik van licht, een prachtige entourage is.

Voor de Flora Band is het niet de eerste deelname aan taptoe Delft. Diverse keren werden zij al gevraagd. Ook de Jong Flora Band is er geweest, als gast in het voorprogramma. Toch blijft taptoe Delft altijd een graag gezien item in de agenda, onder andere door de veelheid van het publiek en de prachtige locatie. De muzikanten verzorgen naast hun eigen show ook de opening van de taptoe met het prachtige werk ‘Jubilee’. Er zijn voor deze taptoe nog kaarten te koop via de website van taptoe Delft. De Flora Band speelt op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond. Voor meer informatie, zie www.taptoedelft.nl.


#FloraBand

89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts