Open dag Jong Flora Band


De vakantie is weer voorbij en dat bekent tijd voor leuke nieuwe dingen! Daarom organiseert de Jong Flora Band op zaterdag 1 september een open dag. Je kan op deze dag allerlei dingen doen in ons gebouw ‘de Kazerne’. Zo kun je allerlei blaasinstrumenten uitproberen, zoals de cornet of een trombone. Als je trommelen leuker vindt, mag je dat natuurlijk ook proberen! En je kunt gelijk zien of zo’n Jong Flora Band uniform je staat, want je mag het aan en ermee op de foto. De jongens en meiden van de Jong Flora Band drinken altijd iets aan de bar als ze gaan oefenen, daar kun jij zaterdag ook zitten om lekker wat met ze te drinken. Want ze zijn er zelf natuurlijk ook; ze gaan zelfs optreden! Dat kun je zien vanaf 14.00 uur. De hele open dag duurt van 13.00 tot 15.00 en is in ons verenigingsgebouw ‘de Kazerne’, Waardlaan 1a in Rijnsburg. Tot zaterdag!


#JongFloraBand

55 weergaven0 opmerkingen