Column: Spaar ons!


U weet niet anders of wij zijn voor dingen aan het sparen. Nieuwe uniformen, nieuwe instrumenten, klusjes in het clubgebouw; we zijn altijd aan het inzamelen. Maar nu gaan we wat leuks en compleet nieuws doen; u kunt ons sparen!

Hoe dan, zal uw eerste vraag zijn. Ga ik u uitleggen: deze week gaan alle Flora Banders, Flora Brassers, Just4Funners, Jong Flora Banders, instructeurs, bestuursleden, crewmembers, commissieleden, beheerders en wie er ook verder bij onze vereniging hoort, op de foto. Die foto’s worden dan omgezet tot plakplaatjes en jawel; dan kunt u ons dus sparen! Daar hoort uiteraard een heus spaarboek bij. Hoe leuk is dat, kunt u zomaar ineens Mark, Gerben of Renate sparen. Om maar eens iemand te noemen. Of wat dacht u van Karlijn, Joran of Nick? Dat is toch ontzettend lollig? Het enige wat u hoeft te doen, is vanaf 20 oktober uw boodschappen bij COOP in Katwijk aan den Rijn. Gewoon even hoppa, op het fietsje of met de auto die kant op. Krijgt u bij uw boodschappen een pakje muzikanten cadeau. Ik voel het aan, dat gaat stormlopen!

Er zijn veel dingen die ik als ‘gewoon’ beschouw bij onze vereniging. Deze actie is overigens zeer ongewoon hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar twee weekend geleden was de Flora Band deelnemer bij taptoe Delft. En als je de Flora Band dan op ziet komen, op de Markt in Delft, met indrukwekkend licht en die prachtige kerk op de achtergrond… Kippenvel! En dat deed me, in de regen dan wel, op de tribune beseffen dat de Flora Band orkesten een fantastische vereniging. Met enorme muzikaliteit, die het publiek aanspreekt en van begin tot eind weet te boeien. En dat kunt u straks, al is het in een plakboek, in huis hebben… Sparen maar!


#FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Just4Fun #Column

134 weergaven0 opmerkingen