Column: Spaar ons!


U weet niet anders of wij zijn voor dingen aan het sparen. Nieuwe uniformen, nieuwe instrumenten, klusjes in het clubgebouw; we zijn altijd aan het inzamelen. Maar nu gaan we wat leuks en compleet nieuws doen; u kunt ons sparen!

Hoe dan, zal uw eerste vraag zijn. Ga ik u uitleggen: deze week gaan alle Flora Banders, Flora Brassers, Just4Funners, Jong Flora Banders, instructeurs, bestuursleden, crewmembers, commissieleden, beheerders en wie er ook verder bij onze vereniging hoort, op de foto. Die foto’s worden dan omgezet tot plakplaatjes en jawel; dan kunt u ons dus sparen! Daar hoort uiteraard een heus spaarboek bij. Hoe leuk is dat, kunt u zomaar ineens Mark, Gerben of Renate sparen. Om maar eens iemand te noemen. Of wat dacht u van Karlijn, Joran of Nick? Dat is toch ontzettend lollig? Het enige wat u hoeft te doen, is v