COOP plaatjesboek


Op maandag 22 oktober gaat de Coop Katwijk plaatjesactie van start! Vanaf die maandag krijg je bij de boodschappen bij COOP in Katwijk aan den Rijn, de plaatjes van de Flora Band orkesten. Zo kun je alle leden, leerlingen, instructie en bestuursleden sparen! De Jong Flora Band zal deze actie alvast muzikaal aftrappen en zal aankomende zaterdag om 11.30 uur vanaf de Turfmarkt Katwijk naar de COOP marcheren om de actie af te trappen. De officiële eerste overhandiging van het boek zal dan ook plaatsvinden. Binnenkort wordt ook de datum van de ruilmiddag bekend. Ga jij ons sparen? Laat het ons weten! 


#Just4Fun #FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen

67 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

           2231 NA Rijnsburg

Sponsorkliks

© 2021 by Flora Band

Sponsoren

1/39

Privacy Policy