Drukke aftrap plaatjesboek COOP en Flora Band orkestenOp zaterdag 20 oktober werd bij de COOP Katwijk aan den Rijn de plaatjesactie van de Flora Band orkesten gelanceerd. De Jong Flora Band was om 11.30 uur present op de Turfmarkt, om vanaf daar naar de COOP te marcheren. Aldaar stond ondernemer Wil Campschroer klaar om het eerste boek officieel te overhandigen aan Jong Flora Band tambour maître Matthijs Messemaker. Ook algemeen voorzitter Rémon Post van de Flora Band orkesten was aanwezig om namens de vereniging te vertellen hoe blij men is met deze actie.

De komende weken kan dus iedereen die bij COOP in de Rijnstraat, Katwijk, boodschappen doet, plaatjes sparen met muzikanten en vrijwilligers van de Flora Band orkesten. Deze kunnen in een speciaal spaarboek geplakt worden. De Flora Band orkesten organiseren ook nog een ruilmiddag, zodat dubbele plaatjes geruild kunnen worden voor missende exemplaren. Bij besteding van €10,- krijgt de klant een pakje plaatjes, daarnaast worden de plaatjes ook bij speciale aanbiedingen gegeven.

#Just4Fun #FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen

93 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

           2231 NA Rijnsburg

Sponsorkliks

© 2021 by Flora Band

Sponsoren

1/39

Privacy Policy