Sparen en oefenen (column)De maand oktober staat bij de Flora Band orkesten dit jaar in het teken van sparen en oefenen. Sparen allereerst. Dat had u in de vorige column al wel gelezen; de plaatjesactie samen met COOP Katwijk aan den Rijn. De aftrap was afgelopen zaterdag, daarover meer in deze krant. Vanmorgen, ik kan natuurlijk niet achterblijven, ben ik dus met mijn wekelijkse boodschappenlijstje en goeie gedrag naar de COOP afgereisd. Enigszins onwennig, want ik kom daar dus eigenlijk nooit en mopperde thuis al dat ik niks kon vinden. Daar aangekomen wemelde het van de Flora Banders, overal mensen die dus ook voor die plaatjes gingen. Al gauw gingen allerlei foto’s over de app: ‘Kijk, ik heb Joop’ en ‘Hé ik heb Wilma dubbel!’. Binnen een ochtend is de actie al helemaal gaan leven, ontzettend leuk!

Dan dat oefenen. Want wat nog niet zo leeft onder de Rijnsburgers, waar binnenkort hopelijk wel verandering in gaat komen, is het Flora Band & Friends concert. De mannen van de Flora Band hadden vorige woensdag voor het eerst repetitie met coverband Allstars. Nummers als ‘Why tell me why’ en ‘Piano man’ schalden door ‘de Kazerne’. Ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat het al best lekker klonk! Overigens is het dan toch leuk om weer eens samen te spelen, dat was tenslotte ook alweer drie jaar geleden. Het Flora Band & Friends concert is dit jaar voor het eerst in Tripodia. Praktische locatie met een mooi podium. Lekker veel parkeerruimte maar op de fiets vanuit Rijnsburg ook heel goed te doen. Op onze Facebookpagina is er nu een tag&win actie, waarmee je dus kaarten voor dat concert kunt winnen. Dus ga even naar de pagina van de Flora Band orkesten en wie weet heb jij die twee kaarten te pakken! Als je niet zo’n geluksvogel bent, kun je je kaarten natuurlijk ook gewoon kopen. Dat kan via onze website maar ook live bij Primera Rijnsburg en Katwijk, Tuincentrum de Mooij en natuurlijk gewoon bij de kassa van Tripodia. Kaarten zijn slechts €15,-. Ik hoop je 10 november in Katwijk te zien!

#Just4Fun #FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen #Column

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven