Wie zijn dat dan, die 'Vrienden van...'? – Flora Band & FriendsDe voorbereidingen voor 'Flora Band & Friends' op 10 november zijn in volle gang! De kaartverkoop gaat als een trein en onze muzikanten zijn enthousiast. Toch zijn er nog veel mensen die vragen: 'Maar wie zijn dan die vrienden van jullie?

Een logische vraag, want zo'n naam impliceert dat de Flora Band daar niet alleen op het podium staat. En dat klopt! Want de mannen van de Flora Band zijn voor de derde keer de samenwerking aangegaan met Allstars Coverband.

Allstars Coverband is in deze regio eigenlijk een begrip. Maar voor wie deze muzikale feestbeesten nog niet kent; hieronder een korte kennismaking.

De band, bestaande uit vijf muzikanten en een zangeres, profileert zich op haar website als ware feestgangers. Weinig geklets en veel muziek; Allstars Coverband maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest! Hun repertoire is breed en herkenbaar maar zoals het een goede muzikant betaamd, giet Allstars hun eigen muzikale sausje over het geheel. Wie bij eerdere edities was kan het beamen: Allstars Coverband spat van het podium!

Wat gaan de Flora Band en Allstars Coverband dan samen doen, kan je je af vragen. Heel simpel; doen waar beide bands ontzettend goed in zijn. Muziek maken! Samen hebben de bands al heel veel muziek ingestudeerd. Gaaf, zo'n groot orkest met die extra instrumenten van Allstars Coverband en hun fantastische zangeres.

Enthousiast? Koop dan je kaarten op www.floraband.nl. Nog steeds een beetje nieuwsgierig? Check dan het filmpje op onze Facebookpagina of kijk eens op www.allstars-coverband.nl. Zie je aankomende zaterdag!

(foto's Allstars Coveband / Aad Nieuwland)

#Just4Fun #FloraBand