Wens van Flora Brass genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds!


Goed nieuws, want de Flora Brass is een van de 99 genomineerden voor het Rabobank Wensenfonds. En nu willen ze winnen ook! Om in januari op het podium te staan mét een cheque voor de vereniging hebben de muzikanten uw hulp hard nodig. Bent u klant van Rabobank Leiden-Katwijk, geef ons jouw stem van € 15,-!! De wens? Het laatste bedrag ophalen voor hun nieuwe uniformen! De Flora Brass heeft de afgelopen jaren heel hard gespaard en veel acties gedaan. Met deze wens hopen ze over te kunnen gaan tot aanschaf van hun nieuwe uniformen!

Hoe kunt u ons helpen? Vanaf 9 november kunnen (particuliere) klanten en leden van de Rabobank hun stem(men) uitbrengen via www.dichterbijleidenkatwijk.nl. Klanten ontvangen drie stemmen die zij kunnen verdelen over drie verschillende wensen. Leden ontvangen een extra stem en kunnen deze naar eigen wens inzetten. Stemmen kan tot en met 25 november. Dus: Hebt u een stemcode ontvangen per e-mail of post? Help Flora Brass dan om deze wens te realiseren en breng uw stem uit op onze wens! Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wens in vervulling te laten gaan.

Wat is het Rabobank Wensenfonds? Het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten zij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij de club. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,- kosten. Na nominatie door een jury is het aan de klanten en leden van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.


#FloraBrass

34 weergaven0 opmerkingen