Column: Het jubileumjaar


Aan het einde van het jubileumjaar kijk ik als voorzitter met een trots gevoel terug op wat we met z’n allen bereikt hebben. Want dat het niet ongemerkt voorbij is gegaan, dat is wel zeker. Het begon heel toepasselijk met het spelen van de volksliederen bij de voetbalwedstrijd van het Nederlands Elftal in de Johan Kruijf Arena. Toen op 23 juni onze eigen receptie/reünie met aansluitend DE taptoe op sportpark Middelmors. Het weer zat mee en ik had de eer onze prachtige USB-stick aan de burgemeester te overhandigen. Een USB met het gehele repertoire vanaf de eerste lp in 1974 erop. Die taptoe is een geweldige vorm van samenwerking met DVS Katwijk, Adest Musica Sassenheim en K&G Leiden. Op deze manier kunnen we ieder jaar hier in de regio een mooie taptoe organiseren voor jullie als thuispubliek en dus om de vier jaar in Rijnsburg.