Lege flessen voor de Flora Brass


Het komende kwartaal kunt u de Flora Brass Rijnsburg helpen met de laatste loodjes voor hun nieuwe uniform. De muzikanten hebben de samenwerking opgezocht met COOP Katwijk aan den Rijn! Als u daar uw lege flessen inlevert, krijgt u de keuze of u het statiegeld zelf wilt hebben, of u het doneert aan de Flora Brass. De leden van de Flora Brass zijn al een aantal jaren aan het sparen voor hun nieuwe uniformen en het einde van het spaardoel is in zicht. Met dit nieuwe uniform kunnen de dames en heren weer representatief hun optredens verzorgen. Dus lever uw flessen in tijdens het boodschappen doen en steun de Flora Brass!


#FloraBrass

46 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

           2231 NA Rijnsburg

Sponsorkliks

© 2021 by Flora Band

Sponsoren

1/39

Privacy Policy